Starity

Többé már nem Selena Gomez az Instagram legtöbb követővel rendelkező felhasználója

2018. október 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két év után „letaszították trónjáról” az Instagram királynőjét, helyét pedig egy férfi vette át.

hirdetés

Selena Gomez 2016-ban vette át legjobb barátnőjétől, Taylor Swifttől az Instagram királynője címet, miután ő lett a legtöbb követővel rendelkező felhasználó a platformon, most azonban átadta a stafétát Cristiano Ronaldónak. A sztárfocistát ugyanis jelenleg 144.320.746-an követik, a színész-énekesnőt ezzel szemben 144.312.745-en.

Fotó: Instagram (screenshot)
Fotó: Instagram (screenshot)

SelGo minden bizonnyal nem bánja a „trónfosztást”, hiszen szeptember végén jelentette be rajongóinak, hogy ismét szünetet tart és eltűnik a szemük elől egy kis időre. A hír nem sokkal azelőtt járta be a sajtót, hogy kiderült: kórházba került az énekesnő.

Visszavonulok a nyilvánosságtól. Megint. Amilyen hálás vagyok azért, hogy a közösségi média lehetőséget ad számomra, hogy hallassam a hangomat, ugyanennyire hálás vagyok azért is, hogy tehetek egy lépést visszafelé, hogy azoknak a pillanatoknak éljek, melyek megadatnak számomra

– üzente Gomez.

Fotó: Instagram

Ami Cristianót illeti, mindig is aktív felhasználója volt az Instagramnak, ahol a családi fotók megosztása mellett betekintést enged edzéseibe és fontosabb mérkőzéseibe is. Legutóbbi, a családja körében készített fényképét például több, mint nyolc és félmillióan jelölték kedvencüknek, ami nem is meglepő, hiszen csemetéi egyenesen imádnivalóak rajta.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek