Starity

Cobie Smulders legnagyobb félelme az volt, hogy nem lehet gyereke

2018. október 30. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Így jártam anyátokkal sztárja arról mesélt, milyen érzés volt számára, amikor 25 éves korában petefészekrákkal diagnosztizálták.

hirdetés

Cobie Smulders a világ egyik legnépszerűbb televíziós színésznőjeként, karrierje csúcsán szembesült azzal, hogy súlyos beteg. 2007-et írtak akkor a naptárak, az orvostudomány sem volt olyan felkészült a betegségével kapcsolatban, mint manapság, ő pedig kétségbe esett, noha nem szerette volna megosztani senkivel, min megy keresztül.

Zűrzavarossá vált az életem. Legfőképpen azért, mert rettegtem attól, hogy nem lehetnek gyerekeim. Mindig is foglalkoztatott az anyaság gondolata, mindig imádtam a gyerkőcöket, szerettem volna sajátot is, és a tudat, hogy talán ez nem opció számomra, nagyon nehéz és depresszív élmény volt – különösen ilyen fiatalon [akkoriban 25 éves volt – a szerk.], miközben akkor ugyan nem akartam gyereket, de tudtam, hogy egy nap majd szeretnék szülni

– nyilatkozta a 36 éves színésznő a People-nek.

Cobie saját bevallása szerint őrült módjára kezdett kutakodni az interneten a betegségével kapcsolatban – minden tippet és trükköt bevetett annak érdekében, hogy meggyógyuljon. Ma már jól van, egészségesen étkezik, rendszeres edz, ugyanakkor folyamatos ellenőrzés alatt áll, hiszen tudja, bármikor benne van a pakliban, hogy kiújul a betegsége, ő pedig még hosszú ideig szeretne élni, hiszen napjainkban két tündéri kislány – a kilencéves Shaelyn és a hároméves Joelle – édesanyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek