Starity

Hailee Steinfeld: „Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor szereted azt, aki vagy a szeretett személy mellett”

2018. október 30. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves színész-énekesnő a Cosmopolitan magazin decemberi számának adott exkluzív interjút a szerelemről.

hirdetés

Amikor az ember szerelembe esik, a legapróbb részleteket is felkapja magával kapcsolatban. Ami engem illet, én az a fajta ember vagyok, aki szereti elfoglalni az összes helyet az ágyon. Most nem akarom ezt csinálni. Most annyi teret akarok szorítani a szeretett személynek, amennyit csak lehet. Amikor szerelmes vagy, megteszel dolgokat a másikért, minden lehetséges módot megragadsz arra, hogy boldoggá tedd őt. És amikor azt látod, hogy boldog, attól csak még boldogabb vagy te magad is. Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor szereted azt, aki vagy a szeretett személy mellett

– magyarázta Hailee Steinfeld, majd szót ejtett arról is, mennyire fáj neki, hogy sosem volt normális tinédzserkora:

Annak idején, amikor felléptem a Facebookra és azt láttam, hogy a barátaim szépen kiöltöztek valamelyik sulibulira, például a téli bálra vagy a szalagtűzőre, az a gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy mindegy, ha ez a világ legrosszabb estéje, én sosem tudom meg, milyen érzés részt venni az adott rendezvényen.

Fotó: Cosmopolitan / Kai Z. Feng

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek