Starity

Barátai óva intették Kanye Westet Kim Kardashiantól

2018. október 31. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A reality-sztár saját bevallása szerint sokszor nem ért egyet férjével, mégis támogatja őt mindenben, hiszen annak idején a rapper is bizalmat szavazott neki.

hirdetés

Sok mindenen mentünk keresztül együtt. Tudod, már vagy 15 éve ismerem Kanyét. 2006-2007 körül váltunk barátokká, de még olyan 2002-2003 környékén találkoztunk először. Olyan, mintha mindig is ismertem volna őt. Szembeszállt a világgal értem, amikor mindenki azt mondta neki, Nem randizhatsz valakivel, akinek szexvideója van! Nem randizhatsz egy valóságshow-sztárral! Tönkreteszi a karrieredet!. Mindenki ezzel traktálta őt anno. És ezzel szemben mit tett? Úgy volt vele, hogy Nekem ne mondjátok meg, mit csináljak! Megmutatom nektek, hogy minden rendben lesz.. Mindig erőt adott nekem, szóval én is mindig szeretni fogom őt és nagyra értékelem, hogy kiállt mellettem

– nyilatkozta férje, Kanye West kapcsán Kim Kardashian, aki immár négy éve él boldog házasságban a rapperrel, akitől három gyermeke született: North, Saint és Chicago.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek