Starity

Új sportmárka arca lett Weisz Fanni

2018. október 31. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hozzád nő, a részeddé válik. Kiemeli a stílusod, formát ad az erődnek. Az egyéniséged része. A MINE ruházati márkát azzal a céllal hívták életre, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő ruhadarabot. Weisz Fanninak már sikerült is, a fotómodell elvállalta a cég felkérését és reklámarcként pózolt a kamerák előtt.

hirdetés

A MINE jóval több, mint egyszerű sportruha. A speciális anyagok, az egyedi tervezés és a prémium minőség garantált komfortérzetet, egyedülálló megjelenést nyújt viselőjének.

Weisz Fanninak először a márka nemzetközi megjelenése keltette fel a figyelmét, mert a közösségi oldalakon látott képekről eleinte azt hitte, hogy egy külföldi márkáról van szó.

Amikor kézhez kaptam a termékeket, a minőségük nyerte el a tetszésemet. Azonnal viselni kezdtem a ruhákat, és sportolás közben sem csalódtak bennük. Számomra ugyanis nagyon fontos, hogy az edzőruhám ne csak divatos, hanem kényelmes is legyen

 – nyilatkozott a modell.

Weisz Fanni

Mint mondta, soha nem szeretett kihívóan öltözködni, hiszen a visszafogottság híve, mégis keresi a különleges ruhákat, amelyek egyedülálló megjelenést biztosítanak számára. A MINE pedig pont ilyen: divatot csinál a sportból és sportot űz a divatból.

Azt gondolom, hogy a MINE képes felvenni a versenyt más nemzetközi márkákkal is. Hiszek bennük, mivel eddigi közös munkáink során megismerhettem csapatukat, a közös fotózások alkalmával azt tapasztaltam, hogy profikkal dolgozom, nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre, és minden rólam készült képpel elégedett voltam

– tette hozzá.

Weisz Fanni
Weisz Fanni

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek