Starity

Lost Frequencies: itt a Like I Love You

2018. október 31. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két mega-slágert is leszállított az elmúlt hónapokban Belgium number one DJ-je, itt a harmadik!

hirdetés
Lost Frequencies: itt a Like I Love You
Fotó: SMG

Két mega-slágert is leszállított az elmúlt hónapokban Belgium number one DJ-je: a Crazy és a James Blunt közreműködésével készített Melody egyaránt learatta a babérokat a slágerlistákon. A szemüveges producer azonban nem dőlt hátra, hanem máris egy új dallal jelentkezett.

Alig négy éve hozta ki az első szerzeményét, az Are You With Me-t Lost Frequencies, és a debütálás rögtön az elektronikus zene élmezőnyébe katapultálta a zenészt. Ő pedig nem lassít a tempón, hiszen egymás után jelenteti meg dalait, amelyekkel csak még inkább megerősíti pozícióját. Az Are You With Me-t követte a Reality, a Beautiful Life, a honfitárs Netsky-jal közös Here With You, hogy aztán tavaly érkezzen a Crazy, idén pedig a Melody. A felsorolás pedig most egy újabb tétellel bővül, a napokban ugyanis befutott a Like I Love You.

A dal elkészítésében a Los Angeles-i The NGHBRS közreműködött, a kezdő gitártémára érkező énekdallamok pedig tökéletesen megmutatják, hogy Lost Frequencies egy 1-10-ig terjedő skálán bizony a 10-es tartományt ostromolja, ha fülbemászó megszólalásról van szó - a track egyben jól példázza a belga muzsikus sokoldalúságát is. Azon túl, hogy mindegyik szerzeménye komoly függőséget alakít ki, és azonnal dúdolható melódiákat rejt, valamennyi LF nóta rendelkezik egy nagy adag egyediséggel is; egy aprócska varázslattal, amely kiemeli ezeket a többi felvétel sűrű mezőnyéből.

A Like I Love You újabb bizonyítéka a fentieknek, valamint annak is, hogy a belga szupersztár még mindig csak az elején tart ennek a nem mindennapi utazásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek