Starity

Justin Timberlake más nőkkel is találkozgatott, amikor már Jessica Biellel randizott

2018. október 31. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekes nem is lehetne boldogabb felesége oldalán, ám volt idő, amikor nem ő volt az egyetlen nő az életében.

hirdetés

Justin Timberlake számára a magánélet szent, ám Hindsight & All the Things I Can’t See in Front of Me címet viselő könyvében mégis megnyílt és őszintén mesélt feleségéhez, Jessica Bielhez fűződő kapcsolatáról, mely 2007-ben vette kezdetét.

Amikor megismerkedtem Jesszel, tagadhatatlan volt számomra, mennyire gyönyörű. Mindketten találkozgattunk másokkal is, így próbáltuk menteni magunkat a csalódástól. Beletelt némi időbe, mire képesek voltunk bevallani önmagunknak, milyen nagyon odavagyunk egymásért

– magyarázta JT, aki abba is beavatta az olvasókat, hogy annak idején félt elkérni a színésznő számát, de mégis megtette és milyen jól tette! Ma már Jessica a legfontosabb személy az életében közös fiuk, Silas mellett.

Jess nagy hatást gyakorol az életemre. Csodálom őt, különösen mióta anyaszerepben látom. Folyamatosan meglep engem azzal, aki és akivé válik és remélem, én is ilyen hatással vagyok őrá. Izgatottan várom, hogy lássam, mit csinál legközelebb. Reggelente felébredek, oldalra fordulok, ránézek és máris ihletett hangulatba kerülök a látványától.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek