Starity

A rehab után új életet akar kezdeni Demi Lovato

2018. november 01. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még hosszú út áll az énekesnő előtt a teljes gyógyulásig, mindenre kész azért, hogy maga mögött hagyja a múltat.

hirdetés

Júliusi túladagolása óta Demi Lovato teljesen más ember lett! Barátai szerint az énekesnő már azért is hálás, hogy egyáltalán életben van, emellett volt alkalma alaposan átgondolni a dolgokat abban a rehabilitációs központban, ahol az év hátralévő részét tölteni kívánja, és úgy határozott, a kezelés után új életet kezd – valószínűleg messze Los Angelestől.

Demi jól van és nagyon fogékony arra a segítségre, amiben a központban részesül. A kezelés teljesen megváltoztatta, józan szeretne maradni és másképp tekint az életre is. Nem biztos abban, hogy tartósan Los Angelesben akar majd élni, az azonban biztos, hogy új fejezetet akar kezdeni az életében

– idézi az E! Online egy barát szavait, aki azt is elárulta, rokonai is arra biztatják Demit, hogy tartson némi távolságot LA-től.

Szerettei arra ösztönzik, nyugodtabb életvitelt folytasson, mielőtt ismét belevetné magát a munkába. A családja azt szeretné, ha egy kis időt LA-től távol töltene, akár velük is maradhatna Texasban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek