Starity

Imádja örökbefogadott kislányát Thomas Rhett – bármikor adoptálna újra

2018. november 01. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes családja Afrikából adoptált lányával lett teljes, és feleségével azon gondolkoznak, ismét magukhoz vesznek egy nélkülöző gyermeket.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ThomasRhettAkins (@thomasrhettakins) on

Thomas Rhett és Lauren Akins egy utazásuk során ismerkedtek meg azzal a kislánnyal, akit hosszú örökbefogadási procedúra után ma már a lányuknak mondhatnak. Willa Gray azóta tökéletesen beilleszkedett a családba, mellette pedig a párnak egy saját gyermeke is született Ada James személyében. Az énekes nemrég az E! Online-nak árulta el, hogy nehézségek ide vagy oda, feleségével bármikor újra végigcsinálnák a folyamatot.

Számunkra az örökbefogadás volt a leginkább embert próbáló tapasztalat, amivel életünk során megbirkózni kényszerültünk, és ez egyben olyasmi is, ami örökre megváltoztatta az életünket. Willa Gray szó szerint a mi világunk öröme. Ma már el sem tudnám képzelni az életemet nélküle

– nyilatkozta a zenész, majd így folytatta:

Az adoptálás olyasvalami, amit az embernek alaposan át kell gondolnia, de amikor belevágsz, tudod, hogy ezzel a lépéssel esélyt adsz valakinek egy olyan életre, amiben máskülönben nem lenne része. Olyasmi ez, amit bármikor szívesen csinálnék újra. Lauren kismillió gyereket szeretne, szóval újra bele fogunk vágni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ThomasRhettAkins (@thomasrhettakins) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek