Starity

Olivia Culpo kiadta csalfa barátja útját

2018. november 01. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Satan sztárja a napokban úgy döntött, nem folytatja tovább kapcsolatát azzal a férfival, aki az egész világ előtt megalázta.

hirdetés

Néhány nappal ezelőtt járták be a sajtót azok a képek, melyeken Olivia Culpo 32 éves párját, Danny Amendolát láthatjuk félreérthetetlen helyzetben a CBS riporterével, Bianca Petersszel. Természetesen a fotók Oliviához is eljutottak, aki nem habozott sokáig, hamar kiadta a csalfa férfi útját.

Az E! Online úgy tudja Culpo barátaitól, hogy Amendola égre-földre esküdözött, hogy félreértés történt, a barna hajú szépség azonban elveszítette barátjába vetett bizalmát, így szakított vele. Állítólag most azon van, hogy a „szőnyeg alá söpörje” a problémát, és igyekszik úgy tenni, mintha mi sem történt volna, de a felszín alatt továbbra is nagyon kellemetlenül érzi magát a megcsalás miatt.

Egy bennfentes szerint Amendola és Peters nem sokkal ezelőtt ismerkedtek meg egy házibuliban, és később barátaikkal együtt ruccantak ki arra a strandra, ahol elcsípték őket a fotósok.

Danny még új Miamiban, Biancának pedig fogalma sem volt arról, hogy van valakije. Nem igazán érdekli a bulvár. A CBS újságírója volt, aki jelenleg a saját cége beindításán dolgozik... Most, hogy már átlátja a helyzetet, esze ágában sincs találkozni Dannyvel. Nem akarja, hogy belerángassák ebbe az egészbe

– nyilatkozta egy informátor.

Érdekesség, hogy ez a mostani nem az első szakítása Oliviának és Dannynek: márciusban már külön utakra terelte őket az élet, ám a nyár folyamán úgy döntöttek, mégis adnak egy utolsó esélyt a kapcsolatuknak, de úgy tűnik, nem sok értelme volt az újrakezdésnek, bármennyire is nagy volt köztük a szerelem egykor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek