Starity

Bébiszitter nélkül nehezen boldogulna Dundika

2018. november 02. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori modell ma már főállású édesanya – a gyerekei a legfontosabbak az életében.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majoroshajnalka (@majoroshajnalka) on

Dundika a Lokálnak adott interjújában mesélt arról, hogy bár szíve szerint ismét dolgozna, még nem fogalmazódott meg benne, mihez is kezdene szívesen. Elmondása szerint egy anyának az a dolga, hogy biztonságot adjon a családjának, így legfeljebb hobbiszinten gondolkodik az újbóli munkavállaláson.

A szőke szépség arról is őszintén mesélt, hogy immár hét éve a gyerekek élveznek prioritást az életében, de amikor csak teheti, alkalmazkodik férje, Majka időbeosztásához, hogy együtt is tudjanak lenni. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy segítsége legyen – egy bébiszitter gondoskodik arról, hogy ne kelljen a gyerekek miatt is aggodalmaskodnia.

Én alkalmazkodom hozzá [Majkához], hogy együtt is tudjunk lenni. Ehhez az is kell, hogy segítségem legyen. Sajnos, az anyukám sokat betegeskedik, számíthatok rá, de nem akarom őt terhelni. Muszáj volt felvennünk egy bébiszittert, és ha nem lenne, azt hiszem, ebbe bele is szakadnék

– magyarázta a lapnak Dundika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majoroshajnalka (@majoroshajnalka) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek