Starity

Avril Lavigne végre megszólalt azzal az összeesküvés-elmélettel kapcsolatban, miszerint már évek óta halott

2018. november 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan úgy vélik, az énekesnő tizenöt évvel ezelőtt öngyilkosságot követett el.

hirdetés

Három évvel ezelőtt, 2015 őszén járta be a világsajtót először a hír, miszerint Avril Lavigne meghalt. A pletykák szerint az énekesnő már 2003-ban, bemutatkozó lemezének sikere után elhaláloztott, helyét pedig egy hasonmás, nevezetesen Melissa Vandella vette át, az igazságot pedig az Under My Skin című lemez dalaiban rejtette el. Sokak szerint az énekesnő öngyilkos lett nem sokkal azután, hogy imádott nagypapája elhunyt, és ezután került képbe a fent említett dublőr.

A kamuhír eredetileg Brazíliából, a BuzzFeedtől indult, ugyanis az újságírók azt szerették volna bizonyítani, milyen könnyen bedőlnek az emberek egy hoaxnak. Tavaly aztán ismét előkerült az összeesküvés-elmélet, ám az erintett nem reagált az állítólagos halálával kapcsolatos híresztelésekre – egészen mostanáig. A KISS 1065 nemrég rádióinterjút készített Avrillel, akinek kerek-perec nekiszegezték a kérdést: jól szórakozik-e a pletykákon, miszerint ő már nem is él, csak egy klón helyettesíti.

Igen, néhányan valóban azt hiszik, én nem én vagyok, ami állati fura. Mármint, miért is gondolná ezt bárki?

– tette fel a költői kérdést Lavigne.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek