Starity

Diane Kruger életet adott Norman Reedusszel közös első gyermekének

2018. november 02. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több forrás is megerősítette az elmúlt órákban, hogy közös gyermeke született a sztárpárnak.

hirdetés

2017 februárjában boronálták először össze Diane Krugert Norman Reedusszel, egy hónapra rá pedig kiderült, hogy kapcsolatuk valóban több barátinál. Azóta hivatalosan is felvállalták szerelmüket és néhány alkalommal már megjelentek együtt a nyilvánosság előtt, ám viszonyukkal kapcsolatban nem osztottak meg semmit a sajtóban.

Az E! Online most mégis arról számolt be, hogy a párnak kisbabája született, noha magával a terhességgel kapcsolatban sem lehetett tudni sok mindent. Az egyelőre nem derült ki, milyen nemű gyermekkel gazdagodott a sztárpár családja, ám az biztos, hogy a kicsit már új, augusztusban vásárolt, 19. századi, New York-i otthonukba vitték haza.

A most született csecsemő egyébként Kruger első gyermeke, Reedusnek ezzel szemben a második – a színésznek Helena Christensenhez fűződött kapcsolatából már van egy 18 éves fia, Mingus személyében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek