Starity

Tom Felton szerepel James Arthur legújabb kisfilmjében

2018. november 04. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

James Arthur legújabb videoklipjében Tom Felton egy igazán drámai és szívszorító előadást nyújt.

hirdetés

Két hete jelent meg James Arthur legújabb dala, az Empty Space, amely a brit énekes közelgő, harmadik szólóalbumán fog helyet kapni. A kislemez hatalmas siker volt már a megjelenést követő napokban mind a Spotify-on, mind az iTunes-on. Pénteken pedig megjelent a kisfilm is, melyet Andzej Gavriss rendezett, a főszereplőt pedig nem más alakítja, mint a Harry Potter sztárja, Tom Felton. 

A videoklip éppolyan szívszorítóra és drámaira sikerült, mint a dal maga. A kisfilmben Tom Felton egy elkeseredett férfit alakít, aki videókat készített volt kedveséről, akit Rachel Kim Cross formál meg. Ezeket a felvételeket szívesen nézte vissza, így emlékezve a boldog időszakokra. A videó bemutatja, hogy amióta nincs a lánnyal mennyire szétesett az élete, alkoholhoz fordul, agresszívan viselkedik, egyedül van. A kisfilmnek nem boldog a befejezése, ugyanis a legvégén derül fény arra, hogyan is jutott el a férfi idáig.

Ez karrierem egyik legbüszkébb pillanata eddig. Egy hihetetlenül megindító előadást láthatunk az Empty Space kisfilmjében. Külön köszönet Tom Feltonnak és Andzej Gavrissnak.

– írta egy Twitter-bejegyzésben James Arthur.

Az énekes egy korábbi interjúban arról is beszélt, hogy ez a dal azoknak szól, akik már veszítettek el életük során olyan személyt, akit nagyon szerettek, majd szembe kellett nézniük az ezt követő nehézségekkel.

Meg kell értenünk azt a tényt, hogy csak ez a különleges ember tudja igazán betölteni az üres helyet. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek