Starity

Tom Felton szerepel James Arthur legújabb kisfilmjében

2018. november 04. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Arthur legújabb videoklipjében Tom Felton egy igazán drámai és szívszorító előadást nyújt.

hirdetés

Két hete jelent meg James Arthur legújabb dala, az Empty Space, amely a brit énekes közelgő, harmadik szólóalbumán fog helyet kapni. A kislemez hatalmas siker volt már a megjelenést követő napokban mind a Spotify-on, mind az iTunes-on. Pénteken pedig megjelent a kisfilm is, melyet Andzej Gavriss rendezett, a főszereplőt pedig nem más alakítja, mint a Harry Potter sztárja, Tom Felton. 

A videoklip éppolyan szívszorítóra és drámaira sikerült, mint a dal maga. A kisfilmben Tom Felton egy elkeseredett férfit alakít, aki videókat készített volt kedveséről, akit Rachel Kim Cross formál meg. Ezeket a felvételeket szívesen nézte vissza, így emlékezve a boldog időszakokra. A videó bemutatja, hogy amióta nincs a lánnyal mennyire szétesett az élete, alkoholhoz fordul, agresszívan viselkedik, egyedül van. A kisfilmnek nem boldog a befejezése, ugyanis a legvégén derül fény arra, hogyan is jutott el a férfi idáig.

Ez karrierem egyik legbüszkébb pillanata eddig. Egy hihetetlenül megindító előadást láthatunk az Empty Space kisfilmjében. Külön köszönet Tom Feltonnak és Andzej Gavrissnak.

– írta egy Twitter-bejegyzésben James Arthur.

Az énekes egy korábbi interjúban arról is beszélt, hogy ez a dal azoknak szól, akik már veszítettek el életük során olyan személyt, akit nagyon szerettek, majd szembe kellett nézniük az ezt követő nehézségekkel.

Meg kell értenünk azt a tényt, hogy csak ez a különleges ember tudja igazán betölteni az üres helyet. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek