Starity

Pete Davidson az eljegyzések megszállottja! Nem Ariana Grande volt az első, akinek megkérte a kezét

2018. november 03. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A komikus nagyon szeretne már megállapodni, de úgy tűnik, az élet mást tartogat a számára.

hirdetés

Pete Davidson nemrég a Saturday Night Live adásában bohóckodott a magánéletével kapcsolatban, és elárulta, 3 – 0 az állás a kárára, legalábbis ami az eljegyzéseket illeti. A tévésztár életében ugyanis Ariana Grande nem az első nő volt, akinek megkérte a kezét: előtte korábbi barátnőjénél, Cazzie Davidnél is bepróbálkozott – többször is –, de nemet mondott a gyűrűre és arra, amit az szimbolizálni hivatott, akárcsak a fent említett műsorban vendégeskedő Maggie Rogers.

Arianával azonban sikere lett Pete-nek – az énekesnő igent mondott neki, ám mielőtt még elkezdhették volna szervezni a nagy napjukat, a barna hajú szépség szakított vele és visszaadta neki azt közel százezer dollár értékű gyűrűt, melyet iránta érzett szerelme jelképeként adott neki mindössze pár héttel azután, hogy randevúzni kezdtek. Arinak a hírek szerint nagyon rosszul esik, hogy exe a kapcsolatukon élcelődik, barátai szerint Pete azonban nem akarja őt megbántani, egyszerűen így dolgozza fel a szakítást, és ahogy a múltban, úgy a jövőben is vicc tárgyává tervezi tenni saját tapasztalatait.

via Metro

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek