Starity

Angela Simmons összetört! Gyermekének apját a nyílt utcán lőtték agyon

2018. november 05. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felfoghatatlan az, ami a Run's House sztárjának családjában történt...

hirdetés
Angela Simmons összetört! Gyermekének apját a nyílt utcán lőtték agyon
Fotó: People

Egy rendőrségi szóvivő nemrég hivatalosan is megerősítette az E! Online-nak, miszerint a közelmúltban Sutton Tennyson atlantai otthonánál hallott lövések dördülése miatt riasztották kollégáit, akik kiérkezve holtan találták a 37 éves férfit. A hírek szerint Tennyson holttestére nyitott garázsa előtt bukkantak rá a rend őrei – a férfi több lőtt sebből vérzett.

A lap értesülései szerint a tragédia előtti percekben Sutton egy férfival beszélgetett a kocsifelhajtón, ám valamin összebalhézhattak, ugyanis egyik pillanatról a másikra a gyanúsított fegyvert rántott, több ízben is az áldozatra lőtt, majd távozott a helyszínről. A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Simmons (@angelasimmons) on

Sutton egykori kedvese, Angela Simmons az Instagramon erősítette meg a szomorú hírt és egyúttal lerótta tiszteletét a férfi iránt, aki az élet legnagyobb kincsével, egy gyermekkel ajándékozta őt meg kétéves kisfiuk, Sutton Joseph Tennyson Jr. személyében.

Köszönöm szépen, amiért magad mögött hagytad nekem a világ legnagyobb ajándékát. Rettenetesen fáj. Bódultságot érzek. Hálás vagyok mindenkinek a felénk tanúsított kifogyhatatlan szeretetért. Nem hiszem el, hogy ezt mondom, de nyugodj békében, Sutton! Ígérem, vigyázni fogok SJ-re

– üzente Angela, aki 2016 és 2017 között járt jegyben Suttonnel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek