Starity

Mackenzie Foy szívesen lenne ismét Renesmee Cullen

2018. november 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte hihetetlen, de a Renesmee Cullent alakító színésznő mindjárt betölti a 18-at!

hirdetés
Mackenzie Foy szívesen lenne ismét Renesmee Cullen
Fotó: Summit Entertainment

Hat évvel ezelőtt, 2012-ben mutatták be a mozikban az Alkonyat-saga bfejező részét, melyben igen fontos szerep hárult a Mackenzie Foy alakította Renesmee Cullenre, Edward (Robert Pattinson) és Bella (Kristen Stewart) félig ember, félig vámpír gyermekére. Az azóta eltelt években nem nagyon került szóba a történet folytatásának gondolata, ám Pattinson mégis beismerte a közelmúltban, hogy bármikor örömmel visszatérne Forksba és bújna 17 éves karaktere bőrébe.

Pont erről beszélgettem nemrég az ügynökömmel. Azt figyelembe véve, mennyi időt töltök hidratálással, egy szempillantás alatt eljátszhatnám megint a 17 éves karaktert. Készen állok rá!

– nyilatkozta a Varietynek.

Mackenzie-t ezzel szemben a Metro faggatta új filmje, A diótörő és a négy birodalom kapcsán a Metro, az interjú során pedig szóba került a színésznő korábbi munkássága és beismerte: kollégájához hasonlóan ő is nyitott lenne a folytatásra.

Kíváncsi lennék Renesmee-re tinédzserként. Azt hiszem, kilenc- vagy tízéves voltam a forgatáskor, szóval érdekes lenne viszontlátni őt a tizennyolc éves önmagamként

– magyarázta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek