Starity

Idris Elbát választották 2018 legszexibb pasijának

2018. november 06. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 46 éves színész bár meglepődött a kinevezésen, egyúttal nagyon jól is esett neki.

hirdetés

Bocs, Gwen Stefani, immár nem Blake Shelton a legszexibb férfi! A cím a People magazin munkatársainak köszönhetően Idris Elbához vándorolt – a hírt Jimmy Fallon jelentette be az NBC csatorna The Tonight Show című műsor hétfő esti adásában. A műsorvezető Skype-on keresztül hívta az érintettet, akit Londonban ért utol, Idris pedig folyamatosan mosolygott és viccelődött, de nem titok: nagyon meghatotta, hogy őrá gondoltak, amikor a legszexibb pasit választották meg.

Fotó: People / David Burton

Érdekesség, hogy az idei már a 33. alkalom, hogy a cím átadásra kerül – először 1985-ben választottak, akkor Mel Gibson találtatott a legvonzóbbnak. Az azóta eltelt években olyan sármos és karizmatikus sztárok birtokolhatták a címet, mint Dwayne Johnson (2016), David Beckham (2015), Chris Hemsworth (2014), Adam Levine (2013), Channing Tatum (2012), Bradley Cooper (2011), Ryan Reynolds (2010), Johnny Depp (2009) és Hugh Jackman (2008) – csak hogy az elmúlt évtizedet említsük.

Édesanyám nagyon büszke lesz rám. Amikor értesültem a hírről, azt gondoltam, Ugyan már, kizárt! Tényleg?. Aztán belenéztem a tükörbe, és nyugtáztam, Igen, ma tényleg elég szexin festek!. Legyünk őszinték, ez nagyon jó érzés. Kellemes meglepetés volt számomra, abszolút önbizalomturbóként hatott

– nyilatkozta Elba a kinevezés kapcsán.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek