Starity

Demi Lovato elhagyta a rehabot

2018. november 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Aggodalomra semmi ok: Demi engedéllyel távozott, és jelenleg is tart a kezelése.

hirdetés

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Az énekesnőhöz közel álló barátok a közelmúltban arról számoltak be, hogy Demi Lovato azt tervezi, az év hátralévő részét rehabon tölti, ezt követően pedig új életet kezd. Ezzel szemben most sorra számolnak be a külföldi lapok arról, hogy az énekesnő elhagyta az intézményt, ahol kezelik, de ezt korántsem azért tette, mert nem venné komolyan a terápiát. Demit a múlt hétvégén Los Angeles közelében, Henri Alexander Levy designer társaságában látták – állítólag folyamatosan mosolygott és jókedvűnek tűnt.

Múlt héten elhagyta a rehabot, de a kezelése jelenleg is tart. Részt vesz a terápiás kezeléseken és a találkozókon. Ez egy életre szóló elköteleződés, a kezelése pedig nem ér véget ott, hogy elhagyja a rehabot

– magyarázta egy forrás az E! Online-nak, majd így folytatta:

Lazán veszi a dolgokat és nem teszi ki magát kockázatos helyzeteknek. Igazán szeretne pihenni, edzeni és mindent megtenni annak érdekében, hogy egészséges maradjon. A vele történteket maga mögött szeretné hagyni, továbblépni az egészsége érdekében és jó döntéseket hozni. Olyan ez számára, mintha tiszta lappal kezdene és szerencsés, amiért ez megadatott számára.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek