Starity

Demi Lovato elhagyta a rehabot

2018. november 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aggodalomra semmi ok: Demi engedéllyel távozott, és jelenleg is tart a kezelése.

hirdetés

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Az énekesnőhöz közel álló barátok a közelmúltban arról számoltak be, hogy Demi Lovato azt tervezi, az év hátralévő részét rehabon tölti, ezt követően pedig új életet kezd. Ezzel szemben most sorra számolnak be a külföldi lapok arról, hogy az énekesnő elhagyta az intézményt, ahol kezelik, de ezt korántsem azért tette, mert nem venné komolyan a terápiát. Demit a múlt hétvégén Los Angeles közelében, Henri Alexander Levy designer társaságában látták – állítólag folyamatosan mosolygott és jókedvűnek tűnt.

Múlt héten elhagyta a rehabot, de a kezelése jelenleg is tart. Részt vesz a terápiás kezeléseken és a találkozókon. Ez egy életre szóló elköteleződés, a kezelése pedig nem ér véget ott, hogy elhagyja a rehabot

– magyarázta egy forrás az E! Online-nak, majd így folytatta:

Lazán veszi a dolgokat és nem teszi ki magát kockázatos helyzeteknek. Igazán szeretne pihenni, edzeni és mindent megtenni annak érdekében, hogy egészséges maradjon. A vele történteket maga mögött szeretné hagyni, továbblépni az egészsége érdekében és jó döntéseket hozni. Olyan ez számára, mintha tiszta lappal kezdene és szerencsés, amiért ez megadatott számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek