Starity

Szexi vagy nem? Alakja miatt kritizálják Bella Hadidet

2018. november 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves modellnek nincs oka szégyenkezni, ám egyesek szerint túlságosan vékony.

hirdetés

Bella Hadid két nappal ezelőtt töltött fel egy képsorozatot magáról, melynek keretein belül azt hozta rajongói tudomására, hogy a Victoria's Secretnél aznap történt meg a ruhapróba a hamarosan megrendezésre kerülő Fashion Show előtt.

Ma ruhapróbát tartottunk a Victoria's Secretnél. Alig várom, hogy lássátok a mesés kreációkat! Nagyon hálás vagyok, amiért ismét részt vehetek a show-n, boldogabbnak és egészségesebbnek érzem magam, mint valaha!

– írta Hadid a képek mellé, melyeken fekete fehérneműt és leopárdmintás, térdig érő tűsarkú csizmát visel, és bár a felvételek igen ízlésesek, sokakban dühöt váltottak ki.

Fotó: Instagram / Bella Hadid

Csont és bőr... Nincs semmi bajom azzal, ha valaki vékony, de ez minden tekintetben egészségtelen. Szánom a Victoria's Secretet, amiért ezt az egyáltalán nem realisztikus képet népszerűsíti és arra bátorít, hogy ilyennek kell lenni

– írta egy felháborodott kommentelő, egy másik pedig ekképp fogalmazott:

Sosem fogom megérteni, miért tartják gyönyörűnek a kiálló bordák látványát.

Bár maga az érintett nem reagált a hozzászólásokra, nem sokkal később mégis a kép leírásához biggyesztett egy zárójelbe foglalt mondatot, hogy egyszer s mindenkorra lezártnak tekinthesse a témát:

Minden testalkat különböző és máshogy reagál egy jól kifejlesztett edzéstervre és egészséges diétára

– írta, majd az Instagram Story részlegén megosztott egy repülőgép fedélzetén készült képet, ahol sült krumpli, rántott hús, valamint különböző rágcsálnivalók tárulnak elénk, mintha ezzel is bizonyítani próbálná, bizony ő sem veti meg a trash foodot, egyszerűen csak az idő nagyobb részében igyekszik egészséges életmódot folytatni.

Fotó: Instagram (Story) / Bella Hadid

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek