Starity

Victoria's Secret Fashion Show: Idén Elsa Hosk kapta a lehetőséget, hogy magára öltse a Fantasy Brát

2018. november 06. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Izgalmas bejelentést tett a Victoria's Secret az idei Fashion Show-val kapcsolatban.

hirdetés

A nagy népszerűségnek örvendő fehérnemű márka hétfőn hozta nyilvánosságra, hogy nem kisebb személy, mint a 29 éves Elsa Hosk viseli idén a kifutón az egymillió dolláros (~ 275 millió forint) Fantasy Brát – a divatbemutató fénypontját.

A fehérnemű a Dream Angels Fantasy Bra nevet viseli, és Atelier Swarovski kifejezetten a Victoria's Secret számára készítette el. A melltartó 100%-ban Swarovski-gyémántokkal van kirakva – a középső dísz 71-karátos. Érdekesség, hogy elkészítése megközelítőleg 930 munkaórát ölelt fel, melynek keretein belül 2100 gyémánt került felfűzésre.

További különlegesség, hogy az idei az első év, amikor a rajongók hozzájuthatnak a Fantasy Bra másához: november 29-én a Victoria's Secret weboldalán keresztül mintegy 250 dollárért (~ 70 ezer forint) megvásárolható lesz a Fantasy Bra mása, ami annyiban különbözik az eredetitől, hogy azon nem gyémántok, hanem kristályok csillognak majd.

Fotó: Victoria's Secret

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek