Starity

Tőle 15 évvel fiatalabb férfival randizik Kate Beckinsale

2018. november 06. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barna hajú szépség egy szakmabeli, 30 éves férfi oldalán talált rá a boldogságra.

hirdetés

A People magazin számolt be róla, miszerint a 45 éves Kate Beckinsale-t szombaton a 30 éves Jack Whitehall-lal látták együtt egy Los Angeles-i karaoke bárban – a pár csókot is váltott egymással, így kapcsolatuk aligha baráti jellegű.

Ami Kate-et illeti, a színésznő legutóbbi komoly kapcsolata 2015-ben ért véget: tizenegy évig volt Len Wiseman felesége, azt megelőzően pedig nyolc évig randevúzott Michael Sheennel, akitől van egy lánya – Lily idén 18 éves.

Jack ezzel szemben még csak bontogatja a szárnyait, magánéletéről nem sokat lehet tudni. A nagy áttörést most A diótörő és a négy birodalom című filmben játszott szerepe hozhatja meg a számára, amiben olyan sztárokkal volt alkalma együtt játszani, mint Helen Mirren, Keira Knightley és Mackenzie Foy – többek között. (Érdekesség, hogy annak idején a Jégvarázsban is szerepet kapott, ám jeleneteit végül nem használták fel.)

Gyerekként volt alkalmam látni A diótörőt és teljesen beleszerettem általa a balettbe. A húgom balettozott, én is csatlakoztam hozzá és részt vettem az órákon, egészen addig, amíg apám abba nem hagyatta velem és beiratott karatéra, amit nem mellesleg utáltam

– nyilatkozta a film kapcsán a színész, aki egyébként komikusként is megállja a helyét: 2012-ben a komédiák királyának nevezték ki a British Comedy Awardson.

További érdekesség, hogy Jack annak idején egy iskolába járt az Alkonyat-filmek sztárjával, Robert Pattinsonnal, később pedig az oxfordi és a manchesteri egyetemet célozta meg, de végül stand uposként csinált karriert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek