Starity

Film készül a Totál szívásból

2018. november 07. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hollywood Reporter szerint film készül minden idők egyik legnagyobb nézettségnek örvendő sorozatából.

hirdetés

Fotó: AMC / Ben Leuner

Filmes berkekben megbízhatónak számító források megerősítették, hogy már az előkészítő munkálatokat végzik azon a filmen, amit akár a Totál szívás folytatásaként is értelmezhetünk. Annyi biztos, hogy a műsor egykori kreátora, Vince Gilligan leszerződött a projekthez, ám minden további részlet egyelőre titkos, így azt sem lehet még tudni, hogy a televíziók képernyőjén vagy a mozikban láthatjuk viszont a kétórásra tervezett alkotást.

A People beszámolója szerint még kétséges, hogy az AMC sikersorozatának sztárjai, Aaron Paul és Bryan Cranston be lesznek-e vonva a produkcióba, az azonban biztos, hogy Vince Gilligan írja a történetet, emellett producerként is kiveszi a részét a munkálatokból, sőt minden valószínűség szerint a rendezői székben is ő foglal majd helyet. További jó hír, hogy a filmben érintett a Totál szívás Emmy-díjas előzménysorozatának, a Better Call Saulnak két executive producere is.

Maga a film várhatóan a Greenbrier címet viseli majd és egy elrabolt férfi szökéséről fog szólni, aki kétségbeesetten vágyik a szabadság után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek