Starity

2019 nyarán kerül a mozikba a Toy Story legújabb része

2018. november 12. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kilenc évvel a harmadik rész bemutatása után, 2019. június 21-én kerül a mozikba a Toy Story folytatása.

hirdetés
2019 nyarán kerül a mozikba a Toy Story legújabb része
Fotó: Disney / Pixar

A készítők évről évre halogatták a Toy Story 4 megjelenését, és csak remélni merjük, hogy jó okkal tették és megéri a várakozást, hiszen egy újabb generáció nőtt fel az előző rész óta. A korábbi tervek szerint 2017-ben került volna a mozikba a film, melyben nagyobb szerepet kívántak tulajdonítani Bo Peepnek, ám a most bemutatott előzetes szerint végül teljesen más irányt vesz a történet, ugyanis a megszokott csapathoz újabb karakter csatlakozik, aki ráadásul a többiektől eltérően nem egy játékszer.

A Toy Story világa arra az ötletre épült, hogy mindennek célja van. A játék célja az, hogy mindig kéznél legyen a gazdája számára. De mi a helyzet azokkal a játékokkal, akik más tárgyakból készültek? Forky egy játék, amit Bonnie egy eldobható, egyszer használatos evőeszközből eszkábált, így a karakter krízishelyzetbe kerül. Szeretné teljesíteni célját villaként, de immár játékként más a célja

– nyilatkozta a film kapcsán Josh Cooley rendező.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek