Starity

Lily Collins szívesen forgatna Sandra Bullockkal és Meryl Streeppel

2018. november 12. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves színésznő az Entertainment Tonightnak adott interjújában mesélt álmairól és terveiről.

hirdetés

Lily Collinsnak 2009-ben, A szív bajnokai című film keretein belül már volt alkalma együtt dolgozni Sandra Bullockkal, kolléganője pedig annyira a szívéhez nőtt, hogy szívesen szerepelne együtt vele újra.

Nagyon szeretnék vígjátékot forgatni Sandyvel. Elérhető vagyok! Legyen szó bármiről, én benne vagyok!

– nyilatkozta Lily, aki akkor is Sandra mellett állt, amikor kolléganője elveszítette szeretett édesapját, Johnt néhány hónappal ezelőtt.

Nagyon szeretem Sandyt!

Mindazonáltal Lilynek egy másik nagy álma is van, nevezetesen, hogy 30 éves koráig szeretne együtt dolgozni egyik példaképével, Meryl Streeppel.

Nem hiszem, hogy márciusig [ekkor tölti be a 30-at] alkalmam nyílna együtt forgatni Meryl Streeppel. Nem tartom valószínűnek, hogy ez lehetséges lenne, így ezt az álmomat átteszem a következő 30 évre szóló listámra. Mindenesetre nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért ott tartok, ahol és ugyanígy folytatok mindent, így remélhetőleg a 30. születésnapom olyasvalami lesz, amire életem végéig emlékezni fogok. Már nagyon várom a harmincas éveimet, hogy új szakaszba lépek, mert úgy érzem, sok mindent el szeretnék még érni az életben

– magyarázta a színésznő.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

álom munka terv
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek