Starity

Danielle Lloyd nem érzi magát önzőnek azért, mert úgy döntött, maga választja ki, milyen nemű gyermeke legyen

2018. november 14. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves modellnek négy fia van, ötödjére pedig kislányt szeretne, amiért fizetni is hajlandó.

hirdetés

Fotó: Instagram

Danielle Lloyd bár imádja a fiait, nem csinál titkot abból, mennyire szeretné, ha lenne egy lánya is. A modell nemrég nyilvánosságra hozta, hogy a közeljövőben Dubajba tervez utazni, ahol egy különleges eljárás keretein belül kiválaszthatja, milyen nemű legyen következő gyermeke – ez a beavatkozás jelenleg illegális otthonában, az Egyesült Királyságban.

A procedúra egyébként hasonlóan működik, mint a lombikbébi-program: az anya testéből petesejteket vonnak ki, megtermékenyítik őket, majd az embriókat nem szerint válogatják szét és azt / azokat ültetik be, melyet / melyeket a páciens jóváhagy. Ez azonban nem kockázatmentes, ráadásul nem is engedheti meg mindenki magának, ugyanis az így megtermékenyített és kiválasztott petesejteket 15-20 ezer font körüli összegért, azaz megközelítőleg 5.4-7.2 millió forintért ültetik az anya méhébe. (Érdekesség, hogy Chrissy Teigen és John Legend kislánya, Luna is így fogant.)

Megértem, az emberek miért furcsállják a dolgot. Kaptam egy üzenetet egy nőtől, aki azt írta, Nekem egy gyermekem sem lehet, te pedig hálátlan vagy.. Szó sincs róla, hogy hálátlan lennék, szeretem a fiaimat, akik ugyanannyira szeretnének egy kislányt, mint én. Mindig kérdezgetik, hogy a kishúguk a pocakomban van-e már. Ez az én életem, és egyszer élünk. Mindenkinek joga van hozzá, hogy úgy éljen, ahogy szeretne, ha pedig én ki akarom választani a jövendőbeli gyermekem nemét, mert kislányra vágyok, nem hiszem, hogy bárkinek is szánakoznia kéne ezen. Ha nem lehet lányom, akkor tudni fogom, hogy Isten döntött így, így kellett lennie

– nyilatkozta Danielle.

Fotó: Instagram

via Metro

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek