Starity

Legyőzte önmagát Emilio! Majdnem 70 kilót fogyott!

2018. november 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenész nem sokkal ezelőtt úgy döntött, megreformálja étkezéseit, életmódváltásának köszönhetően pedig leadta súlyfeleslegét.

hirdetés

Emilio a Blikknek mesélt arról, hogy a túlsúlyos emberekhez hasonlóan ő maga is depresszióval küzdött, és tudta, hogy ennek véget kell vetnie. Bevallása szerint szeretett volna csinosan öltözködni, ugyanakkor tartott is attól, hogy egészségtelen életmódja megbetegíti, így elhatározásra jutott: le fog fogyni. Mostanra 67 kilótól szabadult meg, ezzel együtt pedig szerencsésen eltűntek korábbi gátlásai is.

Főleg az zavart és ösztönzött a fogyásra, hogy mindig is egyfajta divatdiktátornak gondoltam magam, mégsem tudtam úgy öltözködni, ahogy szerettem volna, hiszen csak sátorlap méretű ingeket voltam képes hordani. (...) Legyőztem tehát önmagam, ledobtam 67 kilót, és most konfekcióméretű vagyok. Ez minden meg nem evett tál pörköltnél nagyobb örömet ad

– magyarázta Emilo.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek