Starity

Új előzetes érkezett az élőszereplős Dumbóhoz

2018. november 15. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2019 márciusában kerül a mozikba a Disney-klasszikus élőszereplős remake-je.

hirdetés

1941-ben mutatta be a Disney a Dumbó című animációs filmet, melyet most ismét filmre visz – ezúttal színészek játékát csodálhatjuk, melyet a CGI-technika varázslata fűszerez majd. A filmet nem kisebb személy, mint Tim Burton rendezi, a főbb szerepekben pedig olyan sztárokat láthatunk, mint Danny DeVito, Colin Farrell, Eva Green és Michael Keaton.

A történet során az 1940-es évek egyik megbukott cirkuszát láthatjuk új életre kelni, a különleges képességekkel rendelkező Dumbót pedig elszakítják édesanyjától – ez a történet mozgatórugója. Az egyelőre talány, hogy a remake-nek mennyire sikerül megfogni az eredeti film velejét, az azonban már az előzetes alapján egyértelmű, hogy Burton ezúttal is hozza a formáját és a maga egyedi látásmódjával és hangulatvilágával fogja lenyűgözni a célközönséget.

A Disney legénysége ezt leszámítva sem unatkozik: olyan klasszikus mesék új köntösbe bújtatásán dolgozik, mint A kis hableány, Az oroszlánkirály, a Mulan, az Aladdin, valamint a Susi és Tekergő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek