Starity

Kristen Stewart tüntet a hamis emberek ellen

2010. november 02. 22:10   |   Szerző: Nelli304

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart tüntet azok ellen, akik hamis felhasználónévvel sztároknak adják ki magukat a közösségi oldalakon.

hirdetés
Kristen Stewart tüntet a hamis emberek ellen

Kristen, a Twilight sztárja saját bőrén érzékelheti ezt a dolgot, amely ellen ő most tüntet. Hiszen a Twitteren, a Facebookon és más kapcsolattartó oldalakon is több ezer „Kristen Stewart” található, aki nem pont az igazi Kristen. Persze ezt mindenkit zavar. A normál életben az ember feljelentéssel előzheti meg a dolgok elfajulását, Kristen más módszert választ. Először is próbál üzenni az ilyen embereknek: „Most hagyják abba! Ez nem vicces! Más embernek kiadni magadat, már beteges. Utána beleéled magad, és a végén vagy egy börtönben, vagy egy pszichológusnál kötsz ki! Ez nem mókás!”

Kristen ezt betegségnek nevezte, hiszen lassan maga az ember is kezdi elhinni, hogy ő tényleg az, akinek állítja magát, és semmi áron nem adja fel.

„A szülők ügyeljenek a kis gyerekükre. Az ilyen szülők szörnyen felelőtlenek! A gyerekek főként akkor csinálnak ilyet, ha a szülők elhanyagolják őket, vagy az iskolában nem népszerűek.”

Kristen azt kéri a rajongóktól az egész Twilight Saga nevében, hogy ha találkoznak hasonló helyzettel, emberekkel, segítsenek nekik jó útra térni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek