Starity

Cardi B depressziós amiért túl sokat fogyott

2018. november 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves rapper úgy gondolja, most már túl vékony, soványsága pedig kifejezetten zavarja.

hirdetés

Cardi B júliusban adott életet férjével, Offsettel közös lányának, Kulture-nek, októberben pedig arról számolt be, hogy le is adta a terhessége során felszedett pluszkilókat. Tegnap az Instagramon élőben rögzített felvételén már arról számolt be, hogy még most sem tud leállni a fogyással, pedig szeretne, mert már nem elégedett a külsejével – olyannyira nem, hogy az lelkileg is megviseli.

Nagyon depressziós vagyok, amiért nem tudok leállni a fogyással. Őrület, de szülés után mindent megtettem, hogy leadjam a pluszkilókat, Teami teát fogyasztottam, hogy megfékezzem az étvágyamat, mostanra pedig vissza is nyertem az alakomat... Nem szeretek túl vékonynak tűnni. Tinédzserként nagyon cingár voltam, utáltam nagyon és utálom most is. Depresszíven hat rám, elszomorít. Ez az egész annyira stresszes, hogy egyáltalán nincs étvágyam, pedig nagyon szeretnék hízni egy kicsit

– magyarázta a rapper.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek