Starity

Britney Spears szívesen duettezne Robbie Williamsszel

2018. november 17. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már korábban is tervben volt egy közös munka ötlete a két előadó között, ami most talán végre összejön.

hirdetés

Fotó: Getty Images

Robbie Williams a napokban jelentette be, hogy önálló rezidenciában fog koncertezni Las Vegasbasban, Britney Spears szerződését pedig ugyancsak meghosszabbították további hat hónapra, így a jövőben mindketten a „bűn városában” állomásoznak majd. A Mirrornak úgy számolt be egy beavatott, hogy a pop hercegnőjének régi vágya válna valóra azzal, ha együtt folgozhatna a Feel énekesével.

Britney mindig is szeretett volna együtt dolgozni Robbie-val, és amikor menedzsereik kapcsolatba léptek a kollaboráció kapcsán, mindkét fél fellelkesült, ám a közös munkát végül nem tudták tető alá hozni zsúfolt időbeosztásuk miatt

– nyilatkozta a forrás, majd hozzátette:

Most, hogy Britney értesült arról, hogy márciusban Robbie is Las Vegasban lesz, lázba jött – szívesen megosztaná vele a színpadot. Robbie nincs könnyű helyzetben, ami az amerikai közönség megnyerését illeti, így neki is jól jönne, ha Britney-t az oldalán tudhatná.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek