Starity

Kristin Davis szerint ha nincs a Szex és New York sikere, 30 éves korára halott lett volna

2018. november 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 53 éves színésznő súlyos alkoholizmussal küzdött, amibe véleménye szerint belehalt volna.

hirdetés

Kristin Davis 22 éves korában döntött úgy, hogy elég volt korábbi életviteléből és elvonókúrára ment, hogy kigyógyuljon alkoholizmusából. Akkor még nem sejtette, hogy megéri a 30-at, ám sikeresen összeszedte magát, ráadásul 1998-ban főszerepet kapott a Szex és New York című sorozatban, ez pedig sorsfordító hatással volt az életére.

Nem hiszem, hogy ma még életben lennék, ha nincs a Szex és New York. Függő vagyok. Gyógyult alkoholista. Ha nincs a színjátszás... a színészkedés az egyetlen dolog, ami arra késztetett, józanodjak ki végre. Nem volt semmi, ami fontosabb lett volna számomra, mint az alkohol általi bódultság. Nem hittem, hogy megérem a harmincat. Nagyon fiatalon kezdtem inni, és szerencsére egész hamar abbahagytam, hála Istennek még az előtt, hogy befutottam volna. A színjátszás iránti szerelmem fiatal koromban sokkal fontosabbnak bizonyult, mint hogy másról se szóljon az életem, mint a piálásról

– nyilatkozta egy friss interjúban a színésznő, aki addikcióját korábban sem titkolta:

Az alkohol felszabadított. Nagyon szerény voltam és nem tudtam, hogyan lépjek ki a komfortzónámból. Ugyanazon ok miatt ittam, mint amiért a színészetet szerettem. Érezni akartam, kifejezni önmagamat és szabad szerettem volna lenni.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek