Starity

A Szex és New York készítői kulcsszereplőt szerettek volna megölni a harmadik filmben

2018. november 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1998 és 2004 között nagy sikerrel futott a Szex és New York című sorozat, amiből 2008-ban és 2010-ben film is készült. Eredetileg egy harmadik filmet is készítettek volna, de végül a terv nem valósult meg.

hirdetés

Talán jobb is, hogy nem sikerült elkészíteni a harmadik részt, hiszen mint kiderült, annak már az elején meghalt volna egy fontos szereplő Mr. Big (Chris Noth) személyében, maga a történet pedig arra épült volna, miképp dolgozza fel a veszteség fájdalmát Carrie (Sarah Jessica Parker). Az igazságra egy podcast keretein derült fény – James Andrew Miller azt is elárulta, hogy a karakter zuhanyozás közben kapott volna szívinfarktust.

Fotó: HBO

Terv azonban ide vagy oda, mostanra biztossá vált, hogy a jövőben egyáltalán nem készül harmadik film, hiszen a Samanthát alakító Kim Cattrall nem kíván részt venni további, a Szex és New Yorkkal kapcsolatos projektekben, nélküle pedig bele sem kezdenek. Tévednek azonban azok, akik azt hiszik, a színésznő döntésének hátterében a kolléganőivel való jeges viszony állna – a pletykák szerint különösen SJP-vel nem szívelik egymást.

Nem állok cicaharcban senkivel. Semmi barátságtalan, tiszteletlen dolgot nem mondtam nyilvánosan Kimről, mert nem úgy érzek iránta. (...) Nem tudom elképzelni, hogy nélküle csináljunk filmet

– nyilatkozta Sarah.

Fotó: HBO

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek