Starity

20 év házasság után válik a feleségétől Robert De Niro

2018. november 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Page Six hozta le elsőként a hírt, miszerint a színész és felesége úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

hirdetés

Robert De Niro és Grace Hightower kapcsolata több mélypontot megélt az elmúlt két évtizedben, de arra valószínűleg csak kevesen számítottak, hogy válás lesz a vége egy napon. Több forrás is megerősítette azonban, hogy az egykori szerelmesek beadták a válókeresetet, mi több, már külön is költöztek.

Robert még az 1990-es években vette le Grace-t a lábáról, 1997-ben pedig oltár elé álltak, hogy kimondják a boldogító igent. A következő évben világra jött első gyermekük Elliot személyében, ám a boldogság nem tartott sokáig: 1999-ben De Niro beadta a válókeresetet. A pár a kisfiú elhelyezésén marakodott, aminek meghökkentő módon az lett a vége, hogy kibékültek egymással és leállíttatták a válási folyamatot. 2004-ben szeretteik jelenlétében megerősítették fogadalmukat, 2011-ben pedig béranya hozta világra második gyermeküket, Helent.

Hogy ezúttal mi vezetett a szakításhoz, nem derült ki, de úgy tűnik, most komolyabban gondolják az egymástól való elszakadást, mint korábban.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek