Starity

Bravúros stáb állt össze a Macskák című musical filmváltozata kedvéért

2018. november 21. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előreláthatólag 2019-ben kerül bemutatásra a népszerű musical filmváltozata.

hirdetés
Bravúros stáb állt össze a Macskák című musical filmváltozata kedvéért

A Macskák szinte mindehol nagy siker és hosszú évtizedek óta játsszák a színházakban, így aligha meglepő, hogy Hollywood lecsapott a T. S. Eliot versciklusából készült remekmű megfilmesítési lehetőségére. Értesüléseink szerint a filmet Angliában, a Warner Bros. stúdiójában forgatják Tom Hooper rendező vezénylésével, aki producerként is kiveszi a részét a projekt tető alá hozásából, akárcsak Tim Bevan, Eric FellnerDebra Hayward és a méltán híres Steven Spielberg.

A produkcióhoz máris nagy nevek szerződtek le – elég megemlítenünk Sir Ian McKellent, Jennifer Hudsont, Taylor Swiftet, Rebel Wilsont, James Cordent és Idris Elbát –, a napokban pedig Jason Derülo is csatlakozott a stábhoz, akinek ez lesz az első szárnypróbálgatása színészként.

A Metro úgy tudja, várhatóan 2019. december 20-án kerül a mozikba az alkotás, amennyiben minden a tervek szerint zajlik és minden bizonnyal nagy érdeklődésre számítanak a készítők, ha azt vesszük figyelembe, hogy a Macskák az 1981-es első bemutatója óta a hatodik legrégebb óta futó színdarab a londoni West End Színházban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek