Starity

Felbontotta eljegyzését Natalie Dormer

2018. november 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca sztárja mégsem megy hozzá rendező szerelméhez, akivel hét éve jártak jegyben.

hirdetés

Az E! Online hozta le nemrég, miszerint felbontotta eljegyzését Natalie Dormer és Anthony Byrne. A hír hivatalosan is megerősítésre került a New Statesmannek adott interjúban. A lap úgy tudja, a színésznő és a rendező még a nyáron szakítottak, miközben a Sötétségben című misztikus thrillert népszerűsítették – a forgatókönyvet a szerelmesek közösen írták, és míg Byrne a rendezői székben foglalt helyet, addig Dormer vállalta a központi szereplő életre keltését.

Natalie és Anthony 2007-ben, a Tudorok című sorozat forgatása során ismerkedtek meg és szerettek egymásba, majd négy évvel később, egy indiai nyaraláson a férfi fél térdre ereszkedett a szőke szépség előtt és megkérte a kezét. Az esküvő nem véletlenül váratott magára, Natalie nem szerette volna elsietni a dolgot, mostanra pedig minden bizonnyal kihunyt köztük a korábban oly izzó láng és úgy döntöttek, ezentúl a maguk útját kívánják járni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek