Starity

Frankie Grande teljesen új embernek érzi magát, mióta nyilvánosságra hozta, hogy meleg házaspárral randevúzik

2018. november 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande bátyja kilenc egyedül töltött év után talált rá a boldogságra.

hirdetés

Fotó: Instagram

Frankie Grande november elején hozta nyilvánosságra, hogy Mike Pophisnak és Daniel Sinasohnnak köszönhetően új időszak kezdődött az életében, ugyanis majdnem egy évtized után ismét boldog.

Kilenc évig egyedülálló voltam, így nyitottá váltam minden lehetőségre annak érdekében, hogy megtapasztaljam, milyen is a szerelem vagy milyen lehet és csak úgy megtörtént. Találkoztunk, kiderült, hogy sok közös van bennünk és randizni kezdtünk. (...) Kilenc szingliként töltött év után ez az egész új a számomra, maga a randizás is, ugyanakkor ez az első olyan kapcsolatom, amelyben józan vagyok. 17 hónapja és két napja vagyok tiszta, ami nagyon izgatottá tesz. Úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna!

– magyarázta Grande.

Fotó: Instagram

Sokan azonban támadni kezdték Frankie-t a kapcsolatáért, mondván, hogy nem egészséges az, hogy egy házaspár mellé beállt harmadiknak, ám ő nem így látja az ő viszonyukat:

Nem, ez nem olyan, mintha velem csalnák egymást. Ez egy erkölcsös, a nem monogám életforma mellett elkötelezett kapcsolat. Mindannyian tudjuk, mi történik köztünk, szó sincs megcsalásról, egyformán benne vagyunk a dologban. Olyan ez, mint egy háromszög, ami véleményem szerint a legerősebb forma. Szuper!

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek