Starity

Chris Zylka visszaköveteli azt a gyémántgyűrűt, amivel megkérte Paris Hilton kezét

2018. november 22. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az esküvő meghiúsult, így a színész szeretné visszakapni az értékes gyűrűt, amit szerelme zálogaként húzott a milliárdos örökösnő ujjára.

hirdetés

Néhány napja számoltunk be arról, hogy Paris Hilton felbontotta a Chris Zylkához fűződő eljegyzését, a színész pedig szeretné visszakapni tőle azt a kétmillió dollár értékű (~ 548 millió forint), 20-karátos gyémántgyűrűt, amivel tíz hónappal ezelőtt kérte meg a szőkeség kezét. A kaliforniai törvények szerint az ékszer mindenképpen őt illeti, amennyiben bíróságra kerül is a dolog, ugyanis az eljegyzést a másik fél bontotta fel.

Paris és Chris nyolc évvel ezelőtt, egy Oscar-partin találkoztak először, ám sokáig csak barátok voltak. A színész januárban, egy aspeni sítúrán jegyezte el kedvesét, aki boldogan mondott igent, mi több, interjúiban úgy fogalmazott, A hátrahagyottak sztárja a nagybetűs IGAZI a számára. Bár viszonyukat nem titkolták, nem is lehetett túl sokat tudni arról azon kívül, hogy nagyon boldogok egymással. Az továbbra sem került nyilvánosságra, mi vezetett a szakításhoz, Paris egyik barátja mindössze annyit árult el, hogy a Hilton szállodalánc örököse belátta, párja mégsem illik hozzá annyira, mint korábban hitte, de ettől függetlenül a legjobbakat kívánja Chrisnek és szeretné, ha a jövőben barátok maradhatnának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek