Starity

Sötét titkot osztott meg Tim Allen a Télapu forgatásával kapcsolatban

2018. november 24. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A most 65 éves színész 1994-ben bújt először Scott Calvin, azaz a Télapu bőrébe.

hirdetés
Sötét titkot osztott meg Tim Allen a Télapu forgatásával kapcsolatban
Fotó: Walt Disney Pictures

Tim Allen szerda este Jimmy Fallon műsorában, a The Tonight Show-ban vendégeskedett, ahol – az ünnepek közeledtével – szó esett a színész egyik legismertebb szerepéről is. Elmondása szerint a Télapu története eredetileg sokkal sötétebb lett volna, ugyanis karaktere, Scott betörőnek hitte volna a piros ruhást és lelőtte volna, ám a filmstúdió nem adta áldását a szkriptre, így némi változtatást követően végül a Mikulás ijedtében esett le a tetőről.

Nagyon nevettem [az eredeti forgatókönyvön], de a Disney akkori fejese, Jeffrey Katzenberg azt mondta, Nos, nem kezdthetsz egy történetet így!, én meg visszakérdeztem: Miért nem?, mire ő: Egyszerűen nem lehet elindítani úgy egy Disney-filmet, hogy megölöd a Télapót!

– elevenítette fel Allen.

Az 1994-ben bemutatott első részt további kettő követte 2002-ben, illetve 2006-ban és összesen 189 millió dollárt (~ 52.1 milliárd forint) hozott a készítők konyhájára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek