Starity

A Linkin Park nélkül érkezik hazánkba Mike Shinoda

2018. november 26. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mike az élő példa rá, hogy bizony az élet nem áll meg, bármi is történjen.

hirdetés

2019. március 12-én, a bécsihez hasonló koncertet ad hazánkban Mike Shinoda, méghozzá a budapesti Papp László Sportarénában! Az énekes júniusban megjelent, Post Traumatic című első szólóalbumát hozza el és népszerűsíti hazánkban, mely korong több dalát is Linkin Park-beli kollégája és barátja, Chester Bennington ihlette.

A Linkin Park bár hivatalosan nem oszlott fel Bennington 2017 nyarán elkövetett öngyilkossága után, továbbra sem lehet tudni, mihez kezdenek az együttessel a még megmaradt tagok (Mike Shinoda, Rob Bourdon, Joe Hahn, Brad Delson, Dave Farrell). Shinoda korábban is próbálgatta a szárnyait, hogy megvalósítsa ötleteit, melyek a Linkin Park hangzásvilágába nem fértek bele. Egyik ilyen projektje a Fort Minor elnevezésű formáció volt, amivel 2004 és 2006 között működött aktívan – ezidő alatt egyetlen stúdiólemezt jelentettek meg The Rising Tied címmel, ami az eladások után platina minősítést szerzett, de még így is messze elmaradt a Grammy-díjas Linkin Park sikereitől.

A Linkin Park 1996-ban alakult, Shinoda pedig a kezdetektől az együttes tagja volt. Bennington halála nagyon megviselte, de nem volt kétséges számára, hogy a zene élete, arról lemondani nem akart és nem is tudott, ugyanakkor szerette volna továbbvinni az örökséget és a zenekar többi tagjához hasonlóan ő maga is élharcosa a mentális problémákkal élők felkarolásának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek