Starity

Shawn Mendes úgy érzi, folyton bizonygatnia kell, hogy nem meleg

2018. november 26. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lányok milliói bolondulnak Shawnért, ő pedig értük, ám mégis úgy érzi, bizonyítania kell.

hirdetés

Shawn Mendes 2016-ban állt ki a nyilvánosság elé, hogy elmondja, nem meleg, de azóta is úgy érzi, vizslató tekintetek követik mindenhová, melyek az ellenkezőjét szeretnék látni. A Rolling Stone decemberi számának adott interjújában ismét megerősítette, hogy idén Hailey Baldwinnal találkozgatott – mielőtt a modell ismét el nem jegyezte, majd el nem vetette volna magát Justin Bieberrel. Shawn ugyan nem szerette volna felcímkézni a kapcsolatot, annyit mondott róla, hogy Hailey és ő több, mint barátok voltak.

Hailey-t még most is az egyik legklasszabb embernek tartom, akivel valaha dolgom volt. Nem csak kívül szép, de neki van az egyik leggyönyörűbb lelke is. (...) Úgy érzem, idióta vagyok, amiért nem működött a dolog, de tudod... az ember nem képes kontrollálni a szívét

– nyilatkozta Mendes, majd bevallotta, magánélete nagy stresszfaktor számára, mert attól tart, az emberek azt hiszik, saját neméhez vonzódik, még ha tudja is, ha így volna, az sem lenne baj.

Szeretném azt mondani, hogy nem érdekelnek a rólam szóló pletykák, de ez nem igaz. Az elmúlt öt évben az idegesített a legjobban, hogy az emberek azt hiszik, homoszexuális vagyok. A szívem mélyén úgy érzem, kell, hogy az emberek együtt lássanak egy lánnyal, hogy bizonyíthassam nekik, nem vagyok meleg, még ha tudom is, hogy melegnek lenni nem rossz dolog. Egy kis részem úgy gondolja, melegnek lenni nem helyes és utálom magam azért, amiért így érzek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek