Starity

Anna Kendrick „elfelejtette”, hogy szerepelt az Alkonyatban

2018. november 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nevét legtöbben talán a Tökéletes hang-franchise-ból ismerik, de biztos köztetek is sokan vannak, akik emlékeznek még az Alkonyat-sagában nyújtott alakítására.

hirdetés

Fotó: Summit Entertainment

Anna Kendrick éppen tíz évvel ezelőtt, 2008-ban bújt először Jessica Stanley bőrébe, de a filmsorozat további részeiben is fel-feltűnt, még ha a későbbiekben nem is kapott karaktere kulcsszerepet a történet alakulásának szempontjából. A filmfranchise stábja jelenleg is az első film tízéves évfordulóját ünnepli, Anna azonban úgy tűnik, teljesen ki is törölte a memóriájából, hogy ő maga is játszott a filmekben – legalábbis erre engedett következtetnünk tweetjével.

Szent szar! Most jutott eszembe, hogy benne voltam az Alkonyatban!

Fotó: Twitter (screenshot)

Kollégái rögtön reagáltak bejegyzésére. A volturis Felixet életre keltő Daniel Cudmore például azt írta válaszként, hogy Ó, a francba, asszem, én is benne voltam!, de az első két rész rendezője is reagált: Catherine Hardwrite azt írta, Igen, csajszi, tudom – tíz év hosszú idő; Chris Weitz pedig rákérdezett, ott volt-e ő is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek