Starity

Channing Tatum Amanda Bynesnak köszönheti karrierjét

2018. november 28. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nickelodeonnak köszönhetően már nagy népszerűségnek örvendő színésznő kampányt indított annak idején kollégájáért.

hirdetés

2006-ban jelent meg az Amanda Bynes és Channing Tatum főszereplésével forgatott tinifilm, a Micsoda srác ez a lány. Míg Amanda akkor már ismert arcnak számított a filmiparban, Channing még ismeretlen volt a nyilvánosság számára, ám a színésznő mindent megtett annak érdekében, hogy ez megváltozzon, mert belátta, kollégájáért bizony bolondulni fognak a nők.

Keményen küzdöttem azért, hogy Channinget beválogassák szereplőnek a filmbe, mert akkoriban még nem volt híres. Egy Mountain Dew-reklám volt csak mögötte, én azonban közöltem a készítőkkel, hogy Ez a srác egy sztár! Minden csaj imádni fogja!. A producereknek ellenérzéseik voltak vele kapcsolatban, azzal takaróztak, hogy Channing idősebb, mint mi, többiek a filmben, de mondtam nekik, hogy ez nem számít, csak bízzanak bennem és ők megtették, amire kértem őket

– elevenítette fel Amanda, akinek végül igaza lett – a Micsoda srác ez a lány után Channing főszerepet kapott a Step Up című filmben és onnantól meg sem állt a világhírnévig.

Fotó: DreamWorks Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek