Starity

Jeffrey Dean Morgan nyitott az Odaátba való visszatérés lehetőségére

2018. november 28. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész a The CW sikersorozatának első két évadában tűnt fel, mint a főszereplők édesapja.

hirdetés
Jeffrey Dean Morgan nyitott az Odaátba való visszatérés lehetőségére
Fotó: The CW

Jeffrey Dean Morgan nevét talán a legtöbben az AMC-s The Walking Deadből ismerik, mely sorozatban Negant alakítja 2016 óta, ám azt megelőzően számos más szériában – köztük az Odaátban is szerepet kapott. A természetfeletti lényeket a középpontjába helyező sorozatban a színész a két főszereplő, Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) édesapját alakította, mielőtt a készítők végérevényesen ki nem írták karakterét a történetből.

Az Odaátban azonban minden megtörténhet, Morgan pedig nemrég úgy nyilatkozott, nyitott arra, hogy ismét John Winchester bőrébe bújjon, akit legutóbb 2007-ben keltett életre, valamint hangját kölcsönözte egy 2008-as epizódban, a Long Distance Call címűben. A minap egy twitteres kérdezz-felelek során tette fel egy rajongója a kérdést a színésznek, fontolgatja-e, hogy ismét életre keltse Johnt, mire ő úgy felelt, hogy természetesen benne lenne, döntése attól függne, miképp szövik a készítők a történet fonalát.

Mivel a jelenlegi évadban érik el a készítők a sorozat háromszázadik epizódját, nem lennénk meglepve, ha abban Jeffrey is szerepet kapna valamilyen módon. A szériában Castielt alakító Misha Collins a közelmúltban megosztotta a nyilvánossággal, hogy a háromszázadik epizód nagy mérföldkő lesz, abban ugyanis szerepe lesz némi időutazásnak; Brad Buckner executive producer pedig bevallotta, régi ismerősök felbukkanására is számíthatunk, ám azt egyelőre nem erősítette meg, hogy köztük John visszatérése is tervben van-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek