Starity

Selena Gomez megtörte a két hónapos hallgatást

2018. november 29. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az ELLE-nek adott interjút új, a Pumával közösen készített kollekciója kapcsán.

hirdetés

Selena Gomez bár az elmúlt időszakban eltűnt a nyilvánosság elől, hogy jóllétére koncentráljon, most mégis megtörte a csendet és interjút adott Strong Girl elnevezésű kollekciója kapcsán, melyet a Pumával közösen dob piacra december 12-én.

Fotó: PUMA

Időnként nagyon bizonytalan vagyok, fura hullámvölgyeken megyek keresztül, de általában véve azt szeretném sugallni, hogy az emberek olyan dolgokat viseljenek, melyekben kényelmesen érzik magukat. Az asszisztensem például folyton edzőruhát visel. Nem szokott sportolni, ez csak az életstílusa részévé vált és imádja ezeket a sportos holmikat. Szereti azt, ahogy érzi magát tőlük, szívesen viseli őket, én pedig pontosan azt szeretném, ha mások is így éreznének a kollekció kapcsán.

Fotó: PUMA

Szeretném bátorítani a nőket. Jó dolgokra szeretném használni a közösségi platformokat és ugyanez igaz a filmekre és a zenére is. Egyikkel sem foglalkozhatnék most azok nélkül az emberek nélkül, akik mindvégig támogattak engem, és bár tudom, klisésen hangzik, attól még igaz. Mindig jó példakép szerettem volna lenni. Nem mintha időnként nem rontanám el a dolgokat, mert basszus, sokszor előfordul, hogy hibázok. Sokkal inkább arról szól ez az egész, hogy szeretnék őszinte lenni a rajongóimmal. Azt kell, hogy mondjam, igyekszem kihozni magamból a maximumot és az üzenetem lényege az, hogy erre ti is képesek vagytok! Próbáljátok kihozni magatokból a maximumot, még ha nem is könnyű! És ne feledjétek, nem vagytok egyedül!

Fotó: PUMA

Véleményem szerint fontos, hogy a lányok tudják, mindenben ott az erő: az identitásukban, a lelkükben, önmagukban. (...) Szeretném emlékeztetni őket arra, hogy tökéletesen erősek úgy, ahogy vannak.

Fotó: PUMA

A barátaim is részt vettek ebben a munkában, mindannyian különböző testalkatúak, és csodálatos számomra, hogy láthatom őket ezeket az általam tervezett darabokat viselni, melyekben jól érzik magukat. Nem is tudom, mi lenne velem a barátaim nélkül. Megmentették az életemet, mellettem álltak a hullámvölgyekben. Rengeteg nő inspirál engem nap mint nap. Szeretem a nőket.

Fotó: PUMA

A Strong Girl [a kollekció neve, jelentése Erős Lány] olyasmi, ami magam is lenni szeretnék minden egyes nap. Ami engem illet, akkor vagyok igazán jól, ha az elmém és a testem jól van, egyensúlyban van egymással. Sebezhetőnek lenni vagy megosztani mással, mi rejtőzik a szívünkben nem gyengeség. Az igazi erő a sebezhetőségben, őszinteségben és az együttérzésben rejlik.

Fotó: PUMA

Amikor először kezdtem a Pumával dolgozni, megérttettem a munkatársaimmal, hogy célom az, hogy kihozzam a legtöbbet a lányokból azáltal, hogy erősnek és magabiztosnak éreztetem őket. Bizonyos ponton túl nekem is erre volt szükségem. Régebben állandóan bizonytalan voltam és furcsán éreztem magam a bőrömben.

Fotó: PUMA

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek