Starity

Snooki attól félt, hogy nem tud többé teherbe esni

2018. december 01. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A reality-sztár már jó ideje szerette volna újabb csemetével bővíteni családját.

hirdetés

A közelmúltban számoltunk be arról, hogy férjével, Jionni LaValle-lel közös harmadik gyermekével várandós Snooki. A 31 éves tévésztár egy friss interjúban beismerte, ezúttal nem esett olyan könnyen teherbe, mint korábban, így megfordult a fejében a gondolat, hogy talán nem is lehet több gyereke, ami félelemmel töltötte el.

Nagyon izgatott vagyok! Jionnival július óta próbálkoztunk és végre összejött! Aggódtam kicsit, mert nem sikerült olyan hamar összehozni a dolot, mint szerettem volna. A barátaim és rokonaim azt mondogatták, talán ezúttal beletelik némi időbe, mire teherbe esek, én azonban leintettem őket: Harminc vagyok, nyugi már!.

Snookinak és Jionninak két gyermeke van eddig: fiuk, Lorenzo hatéves; lányuk, Giovanna pedig négy. És hogy milyen nemű csemetében reménykednek ezúttal? A kismama elárulta:

Fiúban reménykedek, de majd meglátjuk, mi lesz. Ha lány lesz, annak is örülök majd, de tény, hogy a fiúkkal sokkal könnyebb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek