Starity

Téli ruhatrendtek - újra menő minden, ami állatmintás, bőr és műszőrme

2018. december 04. 09:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szilveszteri bulin trendin szeretnél megjelenni? Ne hagyd ki az idei tél valamelyik alapdarabját! Hódít a bőr, a szőrme (természetesen mű) és minden, ami állatmintás. A stílusosság kedvéért a különböző ruhaneműket ne kombináld!

hirdetés

Amennyiben az idei télen igazi dívaként szeretnél tündökölni, úgy az alábbi szettek nem hiányozhatnak a ruhatáradból. Segítünk neked, hogy kombináld az alapdarabokat, hogy stílusos maradj és ne giccses.

Mélyedjünk el kicsit a bőrnadrágok és bőrszoknyák világában!

Eddig is divat volt a bőrdzsekik viselete, de most két új darabbal egészíthetjük ki (vagy nagyon sokkal, ha divatmániásak vagyunk). A bőr esetében kizárólag műbőr termékekről beszélünk.

A szoknyákat viselheted egészen az üzleti megjelenésen át a mindennapokban, sőt bohókás darabokkal fel is dobhatod, hogy igazán lazának tűnj. Aki eddig nem szeretett bele ezekbe a darabokba, a képek láttán, szerelem lesz első látásra.

Az alábbi outfit egy szuper viselet a hétköznapokra, ha pl. egy kávéra ülsz be a barátnőiddel, de néhány, lazább munkahelyen elfogadott hétköznapi viselet is lehet:

Fotó: Pinterest

Az alábbi szettben dívaként tündökölhetsz bármelyik partin, pillanatok alatt leveszed a lábáról a kiszemelt pasit. A szoknya hosszúságát tekintve, az üzleti életben is megállná a helyét, azonban a felsőt cseréld le hozzá mindenképpen egy szolidabb blúzra, ha tárgyalni indulsz:

Fotó: Pinterest

Az alábbi összeállítással nem lőhetünk félre, elegáns, visszafogott, stílusos. A különböző textúrák harmonizálásával igazi divatikonként léphetsz ki a lakásod ajtaján:

Fotó: Pinterest

Ha kicsit bolondosabban szeretnél kinézni, kombinálhatod a szoknyát például egy laza felsővel és egy jópofa táskával. A bőrszoknya továbbra is domináns marad, és szuper megjelenést kölcsönöz:

Fotó: Pinterest

A szoknyákat kellőképpen kiveséztük, most nézzük a bőnacikat, hogyan is tudod kombinálni őket, hogy igazi divat influencer legyél.

Az alábbi outfit elegáns, de mégis laza, így akár a munkahelyre, randira vagy egy kellemes barátnős délutánra is felveheted. A nadrágot feldobja az asszimetrikus felső, a magassarkú hosszúszárú csizma megadja a szett kellő eleganciáját:

Fotó: Pinterest

A sapkával teheted bohókássá az outfitet, de önmagában az áttetsző, hosszított felső és a bőrnadrág kombinációja igazán csinos választás, a magassarkú nőiességet kölcsönöz. Ha szeretnéd egy kicsit lazábbá átformálni, a magassarkút bakancsra vagy egy lapos csizmára cserélheted és máris sokkal vagányabb lesz az összeállítás:

Fotó: Pinterest

Térjünk át az állatmintás darabokra!

Ezeknél a szetteknél kell igazán odafigyelni, hogy ne toljuk túl, mert akkor nem divatkirálynő, hanem giccshercegnő leszel. Figyelj arra, hogy kizárólag egy állatmintás ruhadarabot viselj!

Kiváló példa erre Rosie Huntington Whiteley, aki egy egyszerű farmert dobott fel egy dögös leopárdmintás blúzzal, a szett eleganciáját a tűsarkú szandállal emelte. Ezzel az outfittel lehetetlen mellé lőni:

Fotó: Pinterest

Ha nem vagy annyira az állatmintás darabok híve, de szeretnéd a divatot követni, megteheted, hogy csak kiegészítőként viselsz valamit, ami például leopárdmintás. Ugye hogy feldobja a szettet a sál?

Fotó: Pinterest

A zimankós hidegben, kinek nem esne jól, ha egy pihepuha szőrme (mű) gallér ölelné körül a nyakát, vagy egy mellény védené a hátát. Vagány, trendi és igazán nőcis. Ne hagyd, hogy a szekrényed egy műszőrme darab nélkül árválkodjon!

Fotó: Pinterest

És mi sem bizonyíthatja jobban, hogy trendi a műszőrme? Nézzük csak mit visel Rihanna?

Fotó: Pinterest

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek