Starity

Katy Perry milliókat fizetett egy Orlando Bloommal való randiért

2018. december 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek mindent pénzt megér, hogy szerelmével lehessen és ezt most be is bizonyította.

hirdetés

Katy Perry és Orlando Bloom is részt vett a One Love Malibu elnevezésű, vasárnap megrendezésre került jótékonysági rendezvényen, melynek keretein belül a Woolsey erdőtüzek áldozatainak, illetve azok családjainak nyújtottak támogatást. Az eseményen többek között licitálni lehetett egy randevúra A Gyűrűk Ura sztárjával, aki a legtöbb pénzt kínáló hölgyet motorozni és ebédelni vitte volna, ám híres barátnője úgy döntött, mindenkinél többet ajánl.

Ez a randi azt jelenti, hogy a nyertes motorozni megy Orlival, aminek értelmében olyan helyen érinti meg őt, aminek nem igazán örülök. Az izmait foghatod és a kockás hasát

– mondta Perry, majd ahhoz a hölgyhöz fordult, aki 20 ezer dollárt, azaz megközelítőleg 5.5 millió forintot ígért a találkozóért és megkérdezte a nevét, mire ő azt mondta, Laurának hívják.

Csajszi, ezt egyszerűen imádni fogod! Én foglak útra bocsájtani, rád adom a sisakot is, csak kapaszkodj erősen!

– intézte szavait Laurához az énekesnő, de mielőtt véget ért volna az árverés, túllicitálta vetélytársát és 50 ezer dollárt (~ 14 millió forint) ajánlott a randevúért.

Sajnálom [Laura], de megveszem ezt a randit ötvenezerért!

Te is szeretnél segíteni és támogatni a Malibu Foundationt? Ide kattintva megteheted!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek