Starity

Az idén született celebbabák fotói kiakasztják a cukiságmérőt

2018. december 10. 22:10   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felkészítetted magad a tündéri képek áradatára? A fotók láttán, tuti kiakad a cukiságmérő! Nézzük, mely hírességek családjába érkezett idén a gólya!

hirdetés

A 2018-as évben született pici sztárbabáknak sem lesz sok gondja az életben, hisz szerető szülők várták őket, akik szinte szó szerint tejben-vajban fogják füröszteni őket. Ha el is maradna a tejes fürdő, a csemeték nagy valószínűséggel nem fognak hiányt szenvedni semmiben.

Gabrielle Union

Januárban Gabrielle Union és Dwayne Wade babájának érkezésétől volt hangos a sajtó. A sztárpár sokáig próbálkozott a gyermekvállalással, de megannyi sikertelen próbálkozást követően béranya hordta ki a pici babájukat.

Fotó: hollywoodlife.com

Kardashian-Jenner família

A Kardashian-Jenner famíliánál igazi babyboom következett be, három új csemetével bővült a már most is népes család. Kim, Khloe és Kyle is életet adott egy tüneményes gyermeknek.

Khloe szemefénye, a kis True:

Fotó: hollywoodlife.com

Kim és a híres rapper párja, Kanye West most sem a hagyományos névválasztás mellett döntöttek. Kim és az ifjú Chicago West bohókás portréja:

Fotó: hollywoodlife.com

Végezetül lessük meg Kyle Jenner gyönyörű kislányát. Kyle hosszú idő után, végre posztolt fotót kettőjükről. Úgy tűnik, hagyomány a Kardashian-Jenner családban a különleges név választása, a picúr a Stormi nevet kapta.

Fotó: hollywoodlife.com

Cardi B

Cardi B, aki botrányairól is elhíresült, de a hazai zenei élet egyik legmeghatározóbb alakja volt, szintén 2018-ban vált édesanyává. Kislányának a Kulture nevet választotta.

Fotó: hollywoodlife.com

Eva Longoria

Eva Longoria megacuki fotója felrobbantotta az internetet, ahogy édesen alszanak a kis Santiagoval. A színésznő sok kisgyermekes anyuka szívébe lopta be magát, hiszen szülés után kijelentette, hogy számára nem az alakja visszanyerése a legfontosabb dolog, hanem, hogy a babájával töltsön minél több minőségi időt.

Fotó: hollywoodlife.com

Kate Hudson

Kate Hudson több zátonyra futott kapcsolata után, Dany Fujikawa mellett találta meg a boldogságot, és szerelmük gyümölcseként meg is született Rani Rose, a színésznő harmadik gyermeke.

Fotó: hollywoodlife.com

Katalin és Vilmos

Nem utolsó sorban egy csodás fotó Katalin cambridge-i hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekéről, Lajosról, aki György herceget és Sarolta hercegnőt követi a sorban. Katalin hercegnő elárulta, hogy a kis Lajost már készítik az udvari protokollra, hiszen karácsonykor már ő is reprezentálni fog.

Fotó: hollywoodlife.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek