Starity

Ezekre a sztárokra kerestek rá a legtöbbször idén

2018. december 12. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugye, te is elgondolkodtál már azon, hogy mely hírességek érdekelték legjobban az embereket az elmúlt 12 hónapban? Most megtudhatod!

hirdetés

Kedvenc sztárjaink természetesen idén is szolgáltattak pletykálnivalóval, így nem csoda, ha egyesekre több millióan kerestek rá a világhálón. A Google most közzétette a listát, így megtudhattuk, hogy aki miatt a legtöbben billentyűzetet ragadtak idén, az Demi Lovato volt, ami aligha meglepő, hiszen a színész-énekesnő sokakra ráhozta a frászt, amikor nyáron túladagolás miatt kórházba került. A balesetet követően a 26 éves szupersztár elvonókúrára vonult, jelenleg is lábadozik, de szerencsére már sokkal jobban érzi magát.

A második legnépszerűbb hírességnek Meghan Markle színésznő bizonyult, aki májusban házasságot kötött Harry herceggel – az esküvőt élőben sugározta a BBC és az év legnézettebb műsora lett. A sztárpár jelenleg első közös gyermekét várja, aki előreláthatóan 2019 tavaszán érkezik majd meg a királyi családba.

Sokan rákerestek továbbá Brett Kavanaughra, az amerikai legfelsőbb bíróság társbírójára is, aki igencsak megosztotta idén az amerikaiakat, ugyanis megválasztása előtt több nő is azzal állt elő, hogy a férfi évtizedekkel korábban szexuálisan zaklatta őket, ezzel pedig újabb lendületet vett a #metoo-mozgalom.

Logan Paul is bőven szolgáltatott pletyka alapanyagot, amikor év elején videóra vett egy holttestet Japánban, majd a felvételt megosztotta a YouTube-on. A videómegosztó hűvösre tette a YouTubert, aki később nyilvánosan kért elnézést tapintatlanságáért, ám hírnevét rendesen aláásta a dolog.

Kim Kardashian neve is szokszor bepötyögésre került a keresőbe, ahogy az elmúlt évtizedben mindig. Idén ugyan igen visszafogott volt a valóságshow-sztár, bár meztelenkedésből így sem volt hiány az Instagram-oldalán. Említést érdemel még, hogy idén jött világra Kim és férje, Kanye West harmadik gyermeke, Chicago, akinek egy béranya adott életet még év elején.

Hosszú idő után Eminem is visszakerült a listára, ugyanis a rapper mindenféle bejelentés és előzetes figyelmeztetés nélkül dobta piacra tizedik, Kamikaze címet viselő nagylemezét, melyen olyan szerzeményeket helyezett el, mint a Fall, a Venom és a Lucky You – többek között.

Urban Meyer futballedző életére is kíváncsiak voltak az emberek, miután kirobbant a botrány körülötte – állítólag tudomása volt igen csúnya esetekről, családon belüli erőszakról, de azokról mélyen hallgatott, mi több, hazudott róluk.

Ariana Grande népszerűsége is az egekbe szökött idén. Nem titok, hogy karrierje szempontjából igen jó évet zár az év nőjének kikiáltott énekesnő, ám magánélete romokban hever: májusban két év együttjárás után szakított Mac Millerrel, majd randevúzni kezdett Pete Davidsonnal, aki rövid időn belül eljegyezte őt. A nagy boldogságot aztán Miller szeptemberi váratlanul bekövetkezett halála zavarta meg, a tragédia pedig rádöbbentette Arit, hogy nincs itt az ideje a férjhez menésnek, így felbontotta eljegyzését. Exeinek Thank U, Next címmel írt dalt.

Rick Ross tavasz elején lett a média figyelmének középpontja, amikor félájultan találtak rá otthonában. Állítólag semmire nem reagált, nehézséget okozott neki a légzés, ám amikor kórházba akarták szállítani, makacsul ellenállt a mentősök erőfeszítéseinek, így rendőrt kellett hívni hozzá. Később a kevés alvással és a kimerültséggel magyarázta rosszullétét, sokak szerint azonban súlyossá vált droghasználata miatt került rossz állapotba.

Listánk utolsó sztárja nem kisebb személy, mint az egyik napról a másikra világhírnévre tört Cardi B. A rapper főleg kompromittáló megnyilvánulásaival, valamint balháival hívta fel magára a köznép figyelmét. A sajtó hangos volt Nicki Minaj-zsal vívott cicaharcától; lánya, Kulture születésétől, legutóbb pedig azzal került a címlapokra, hogy szakított férjével, Offsettel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek